А бе днес се загледах.....,тая надлъжната мрежа има вариант да се премести и като на предните снимки....тоез е многофункционална.....разгледай багажника и ше видиш опциите.....три на брой са...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
-
Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщениеДа, имам. Дойде с колата. Размер ли те интересува?
Мерси предварително.
Много функционална е тази мрежа и много ми се иска да си намеря една.
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеИмам голямата хоризонтална мрежа в 159-та...мн функционална.
Търси в някой шоурум мрежа..пробвай с марки като дачия...по-евтини са!
Дали са същите разстоянията между вертикалните отвори в калника?
Говоря за вертикалната мрежа обаче. като от тенис на маса.
Comment
-
E па аз съм като рибар...сложих си и друга мрежа в багажника.....захващам я за пода...от Шкода Октавия....много добре пасва.....да не ми се търкалят бутилките))
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеДали са същите разстоянията между вертикалните отвори в калника?
Говоря за вертикалната мрежа обаче. като от тенис на маса.Subaru Legacy 3.0R
Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщениеСега ги мерих - точно 14 см е (от долен край до долен край).
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеE па аз съм като рибар...сложих си и друга мрежа в багажника.....захващам я за пода...от Шкода Октавия....много добре пасва.....да не ми се търкалят бутилките))
Искам и аз мрежа. Драснете лс ако забележите някой да продава.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
89 см широка на 22 см висока е мрежата , като спокойно може да я разтегнеш поне още 2- 3 см
между калниците разстоянието е 90 см
междуосието на крачетата на пластмасите е 14 смAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение89 см широка на 22 см висока е мрежата , като спокойно може да я разтегнеш поне още 2- 3 см
между калниците разстоянието е 90 см
междуосието на крачетата на пластмасите е 14 см
Сега остава и да се намери от някъде.
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеИскам и аз мрежа. Драснете лс ако забележите някой да продава.)
Comment
-
Здравейте. Ако това не е правилното място за моето запитване, моля модераторите да го преместят.
Малко предистория:
От известно време си търся кола за първа и попаднах на една страхотна оферта от приятел на баща ми, който се занимава с вкарване на коли. Колата е алфа 156 1.9 jtd, тъмно сива с обикновен салон. Абе кукличка, направо.
Като обикновен човек прекарах няколко дена във форума ви и четох впечатления, разход и прочие и добих някаква представа. Проблемният въпрос е поддръжката, за който не си съставих еднозначно мнение.
Писано е немалко за евентуално по-слабата предница на алфата и най-различни други малки особености, които не ме уплашиха, докато не ви влязох в страницата "разходи по колата" или нещо подобно. Там вече ми настръхнаха космите.
Въпросът ми е наистина ли са толкова скъпи за поддръжка? Останах с впечатлението, че купуваш кола за 2.500 примерно и всяка година оставяш по 50% от тази сума за консумативи..
Благодаря ви предварително за вниманието
Comment
-
Първоначално публикувано от Slobmonster Покажи съобщениеЗдравейте. Ако това не е правилното място за моето запитване, моля модераторите да го преместят.
Малко предистория:
От известно време си търся кола за първа и попаднах на една страхотна оферта от приятел на баща ми, който се занимава с вкарване на коли. Колата е алфа 156 1.9 jtd, тъмно сива с обикновен салон. Абе кукличка, направо.
Като обикновен човек прекарах няколко дена във форума ви и четох впечатления, разход и прочие и добих някаква представа. Проблемният въпрос е поддръжката, за който не си съставих еднозначно мнение.
Писано е немалко за евентуално по-слабата предница на алфата и най-различни други малки особености, които не ме уплашиха, докато не ви влязох в страницата "разходи по колата" или нещо подобно. Там вече ми настръхнаха космите.
Въпросът ми е наистина ли са толкова скъпи за поддръжка? Останах с впечатлението, че купуваш кола за 2.500 примерно и всяка година оставяш по 50% от тази сума за консумативи..
Благодаря ви предварително за вниманиетоFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
Comment